Logópályázat

Logópályázat a klímaváltozás mérséklése, környezeti fenntarthatóság témakörben általános iskola alsó-, felsőtagozat, középiskolák, és a felnőtt lakosság részére

Szomód Község Önkormányzata, Dunaalmás Község Önkormányzata és Neszmély Község Önkormányzata a KEHOP-1.2.1-18-2018-00150 azonosítószámú „Helyi klímastratégia kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Szomód, Dunaalmás, Neszmély térségében” című projekt keretében logópályázatot hirdet meg globális felmelegedés, klímavédelem témakörében.

Pályázók köre:

A pályázó település, illetve a térség iskoláinak diákjai, valamint a térség felnőtt lakossága

Pályázat tárgya:

A pályázat témája a klímaváltozás mérséklése, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás, a környezeti fenntarthatóság, melyhez kapcsolódva az alábbi témában várunk pályaműveket benyújtásra. A pályaműveket bármilyen technikával kézzel, fekete-fehér vagy színes formátumban is el lehet készíteni, melyeket eredeti példányban és/vagy digitális formában szükséges benyújtani.

Logópályázat témája:

A klímavédelemmel összefüggésben a projekt arculatát meghatározó logó elkészítése. A három településen és térségében előforduló, a klímaváltozással összefüggésbe hozható jelenségekre felhívó grafikai elem kidolgozása. A környezeti fenntarthatóság, a természetes élőhelyek védelmének szimbolizálása, a legfontosabb helyi védett természeti, kulturális-műemléki értékek megőrzésére mozgósítás. A klímaváltozást okozó emberi tevékenységek mérséklésére irányuló erőfeszítések stilizált bemutatása.

Benyújtási határidő: 2022. március 31.

Kapcsolódó dokumentumok

Pályázat beküldése


    szechenyi logo