Fotópályázat a klímaváltozás mérséklése, környezeti fenntarthatóság témakörben általános iskola alsó-, felsőtagozat, középiskolák, és a felnőtt lakosság részére

Szomód Község Önkormányzata, Dunaalmás Község Önkormányzata és Neszmély Község Önkormányzata a KEHOP-1.2.1-18-2018-00150 azonosítószámú „Helyi klímastratégia kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Szomód, Dunaalmás, Neszmély térségében” című projekt keretében fotópályázatot hirdet meg globális felmelegedés, klímavédelem témakörében.

Pályázók köre:

A pályázó település, illetve a térség iskoláinak diákjai, valamint a térség felnőtt lakossága

Pályázat tárgya:

A pályázat témája a klímaváltozás mérséklése, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás, a környezeti fenntarthatóság, melyhez kapcsolódva az alábbi témában várunk pályaműveket benyújtásra. A pályaműveket fekete-fehér vagy színes formátumban is el lehet készíteni, melyeket digitális formában szükséges benyújtani.

Fotópályázat témája:

A három településen és térségében előforduló, a klímaváltozással összefüggésbe hozható jelenségekre felhívó fotó elkészítése. A környezeti fenntarthatóság, a természetes élőhelyek védelmének szimbolizálása, a legfontosabb helyi védett természeti, kulturális-műemléki értékek megőrzésére mozgósítás. A klímaváltozást okozó emberi tevékenységek mérséklésére irányuló erőfeszítések bemutatása.

Benyújtási határidő: 2021. november 21.

Kapcsolódó dokumentumok

Pályázat beküldése


    szechenyi logo